Prijzen serre – enkele tips

De afmeting en bereikbaarheid van de serre

Uiteraard is de afmeting van de te bouwen serre van invloed op de prijs. Maar ook de bereikbaarheid is van belang. Wanneer de bouwlieden een moeilijk begaanbare tuin moeten betreden of hun materialen moeten aanvoeren via een lange smalle brandgang, hebben zij meer tijd nodig om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Dit heeft z’n weerslag op de prijs.

Het materiaal waarvan u de serre wilt laten maken

Voor serres geldt dat er diverse materialen zijn waarvan u deze kunt laten bouwen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, en ook zijn eigen prijzen.

  • Houten serres hebben als voordeel dat zij geen afbreuk doen aan de karakteristieke uitstraling van de woning. Hout is stijlvol, tijdloos en gaat -mits goed onderhouden- lang mee. Wel zijn houten serres over het algemeen duurder dan de kunststof- en aluminiumvarianten.
  • Gemetselde serres zijn het duurst, hoewel u een gedeelte van de kosten snel terugverdient: doordat steen goed isoleert, is de aanschaf van een schuifpui niet noodzakelijk. Ook heeft u aan een gemetselde serre geen onderhoud.
  • Kunststof- en aluminium serres zijn het goedkoopst te vervaardigen, maar hebben vaak een minder mooie uitstraling. Om dit te verdoezelen, wordt er vaak voor gekozen om de zijwanden te laten begroeien met bijvoorbeeld klimop.

Glas

Wanneer u een serre wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit dubbel of enkel glas. Enkel glas is uiteraard goedkoper bij aanschaf, maar dubbel glas isoleert beter. Dit resulteert in lagere stookkosten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de prijzen van een serre, aanbouw of uitbouw? Gebruik dan het formulier aan de rechterkant van het scherm. Na ontvangst van de offertes hoeft u alleen nog de serre leverancier te kiezen die het beste bij uw wensen past.

Email:
Uw naam:
Adres:
Woonplaats:
Postcode:
Telefoon:
 
Uw woonregio
Materiaal
 
Omschrijf uw opdracht zo nauwkeurig mogelijk:
Contactmoment
Stuur mij gratis en vrijblijvend serre aanbiedingen via mail:  
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Website: www.sitesolutions.nl - E-mail: info@sitesolutions.nl