Zij gingen u voor

Onderstaand enkele aanvragen van particulieren die een aanvraag deden via serreprijzen.org

Particuliere aanvraag – 2012-08-10 – Regio Apeldoorn

Ik wil graag een serre bouwen van 11 mtr lang en 3.6 mtr breed. Het dak moet van glas zijn die de warmte buiten houdt. Het kozijn komt op de kopse kant. Breedte 3.6 mtr. hoogte max 2.9 mtr. Schuine kant van het dak wordt dan de mindere hoogte.

Particuliere aanvraag – 2012-07-05 – Regio Amsterdam

Serre 5.5×3 meter. Reeds aan een zijde een stenen muur van bestaande uitbouw. Aan de andere zijde een nieuwe muur. 2x schoon metselwerk, fundering maken betonnen vloer. De voorkant 5.5 mt. moet open kunnen met harmonika deuren.

Particuliere aanvraag – 2012-07-01 – Regio Dordrecht

Wij willen onze keuken uitbouwen door middel van een serre van ongeveer 4 bij 5 meter. De woning is een vrijstaande woonboerdeij. De serre komt aan de lange zijde van de boerderij. Er ligt een pannendak op (met asbest in het dakbeschot). De dakgoot ligt op ongeveer 2 m. Eén muur (4 m) zal, ofwel geheel ofwel alleen de onderste helft, van steen moeten worden, omdat het keukenblok daartegen moet staan. Er moet een dubbele schuifdeur in komen aan de zijde tegenover de stenen muur. We denken aan antracietkleurig aluminium. We willen wel graag goede isolatie.

Particuliere aanvraag – 2012-06-25 – Regio Tilburg

Serre aan de achterkant van de woning van 8 meter bij 3,5 meter. Moet een mooie klassieke serre zijn van hout met openslaande deuren.

Particuliere aanvraag – 2012-06-14 – Regio Den Bosch

Serre plaatsen tussen 2 muren. Diepte is ca. 5 meter, breedte 3,4 meter. Het betreft een uitbouw tussen 2 bestaande muren (links de muur van de bijkeuken en rechts de muur van de bijkeuken van de buren. Er zal tevens een doorbraak komen in de muur naar de eigen bijkeuken zodat een doorloop ontstaat. De bijkeuken zal dan door onszelf worden veranderd naar een keuken.

Particuliere aanvraag – 2012-06-04 – Regio Assen

we vragen offerte voor een serre aanbouw aan de zijkant van een bestaande woning. Afmetingen 5×3 meter 1 zijkant van 5 meter kan dicht zijn(tegen erfafscheiding aan), 2 zijkanten van 3 meter en dak voorzien van glas.

Particuliere aanvraag – 2012-28-03Regio – Zwolle

Wij willen een serre bouwen aan de achterkant van onze boerderij, waarvan 1 deel als atelier gaat dienen en het andere deel als extra woonkamer. Ons huis is 11 meter breed, wij zouden graag over de hele breedte de aanbouw willen plaatsen, waarbij we 5 meter diepte willen bewerkstelligen.

Particuliere aanvraag – 2012-21-03Regio Groningen

6×2.5 meter plat dak op gemetseld muurtje met veel glas met uitslaande deuren en verwarming radiatoren muren zijn al uitgebroken i.v.m huidige situatie geen houten kozijnen maar kunstof ook de terasdeuren van kunstof

Particuliere aanvraag – 2012-17-03Regio Eindhoven

Het gaat om een dijkhuis waarbij het balkon op beganegrond niveau ligt. Op het balkon bevindt zich nu ook een serre, deze willen we vervangen. De oude buitenmuur waar de serre nu tegenaan is gebouwd willen we doorbreken. Het gaat om 11 m2, 5,39×2. er moet een deur in de serre geplaatst worden.

en nog veel meer!

 

 

Email:
Uw naam:
Adres:
Woonplaats:
Postcode:
Telefoon:
 
Uw woonregio
Materiaal
 
Omschrijf uw opdracht zo nauwkeurig mogelijk:
Contactmoment
Stuur mij gratis en vrijblijvend serre aanbiedingen via mail:  
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Website: www.sitesolutions.nl - E-mail: info@sitesolutions.nl